Helemaal zoals jij het wil!

Alle twee-onder-één-kapwoningen van Holzenhoef worden uiteraard compleet afgewerkt. Hierbij heb je uiteraard een groot aantal opties om bijvoorbeeld het sanitair en tegelwerk aan jouw wensen te laten voldoen. Na oplevering hoef je alleen de vloeren, wanden en inrichting zelf helemaal naar wens te verzorgen, zodat je nieuwe woning helemaal klaar is om te verhuizen. Helemaal zoals jij het wil.

Maar binnen Holzenhoef gaan wij een stapje verder (en terug). Wil je bijvoorbeeld nóg meer invloed uitoefenen op je woning … kies dan voor een twee-onder-één-kapwoning die casco wordt opgeleverd. Deze woningen worden zonder garage/berging, sanitair en tegelwerk opgeleverd, zodat jij dat allemaal zelf kan (laten) doen. Uiteraard geldt voor deze vorm van oplevering ook een lagere verkoopprijs, die je in de prijslijst kan vinden.

Meer invloed kan je ook uitoefenen als wij juist een stapje verder gaan en ook kiest voor het Woonklaarpakket. Bij oplevering zijn dan ook je vloeren, wanden en keuken helemaal klaar én je woning is voorzien van een heerlijke gashaard, die voor de nodige warmte en gezelligheid zorgt. Een woonklaarpakket is al beschikbaar vanaf € 27.550,--. Je woning is dan helemaal klaar voor gebruik.

Kies binnen Holzenhoef voor een woning, maar ook voor een afwerking,  die écht bij je past! Vraag de makelaars naar de mogelijkheden.

 

Aan jou de keuze!

Arjen Mons
Ontwikkelaar